Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Review Of At Bakke Op Engelsk 2023


Review Of At Bakke Op Engelsk 2023. This is therefore a success, and it will have our backing in the vote today. Jeg kunne skubbe bagpå op ad bakke.

Aflang bakke, Engelsk dba.dk Køb og Salg af Nyt og Brugt
Aflang bakke, Engelsk dba.dk Køb og Salg af Nyt og Brugt from www.dba.dk

Jeg vil bakke dig op. Web eksempler på kontekstuelle eksempler på bakke op om i engelsk. Web som om jeg gik støt ned ad bakke, mens jeg forestillede mig at gå op ad bakke.

Web Oversættelser Af Den Udtryk Bakke Dem Op Fra Dansk Til Engelsk:


Jeg ser det lidt som en aktiekurve, hvis den går op ad er det godt, nedad,. Masse være der til at bakke dem op. Disse sætninger kommer fra eksterne kilder og er måske ikke nøjagtige.

Tagalog Bengalsk Vietnamesisk Malay Thai.


Web jeg er sikker på, at kommissionen, når vi når til vores andenbehandling, vil bakke op omkring køretøjer i klasse ii. Hill, tray, hillock er de bedste oversættelser af bakke til engelsk. Web oversættelser af bakke op til engelsk i kontekst, oversættelseshukommelse.

Web Oversættelse Af Op Ad Bakke Til Engelsk.


This is therefore a success, and it will have our backing in the vote today. Det er en mekanisme, som vil forsøge at få vand. Web jeg kan bakke op om betænkningen, men der er enkelte punkter, som ikke er helt efter min smag.

Medlemsstaterne Har Bakket Op Om Det Foreløbige Aftalememorandum.


Den sværeste del af stien er mest sandsynligt vil tilbage, fordi du har fået til a t bakke op ad b akke for at komme tilbage. Over til lighuset, op ad. Web oversættelse af bakke til engelsk.

Web Eksempler På Kontekstuelle Eksempler På Bakke Op Om I Engelsk.


Web oversættelser af den udtryk ved at bakke op fra dansk til engelsk: Jeg måtte skubbe ham op ad bakke alene. Web oversættelser af den udtryk bakke dig op fra dansk til engelsk:


Post a Comment for "Review Of At Bakke Op Engelsk 2023"